Politi: En person ramt af skud i landsby

Der er foretaget flere anholdelser efter skudepisoden tidligere i dag i Gammel Kalvehave ved Vordingborg. En person er ifølge politiet ramt af skud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En person blev ramt, da ukendte gerningsmænd tirsdag eftermiddag skød i Gammel Kalvehave øst for Vordingborg.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Der er tale om en person, der er blevet ramt perifert, oplyser linjechef Kim Kliver politiet til TV ØST.

Politiet vil samtidig ikke udelukke, at skudene kan have noget med prostitutionsmiljøet på Sydsjælland at gøre.

Flere anholdt

Anmeldelsen om skyderiet indkøb klokken 13.07 til politiet, og siden er flere personer blevet anholdt af politiet.

Det meddeler Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politiet oplyser, at anholdelserne har fundet sted i det sydsjællandske nærområde, men har endnu ikke oplyst det præcise antal anholdte.

Ved skudepisoden blev der angiveligt blev skudt op af Bygaden i Gammel Kalvehave, der ligger øst for Vordingborg.

Siden har store politistyrker ledt efter flere mistænkelige køretøjer i området. Desuden er en række haver blevet gennemsøgt af politiet, fortæller øjenvidner til TV2 ØST.

Ransager bygninger

Politiet oplyser, at der er tale om en bred efterforskning, der vil vare flere timer endnu. Samtidig gennemfører politiet flere ransagninger af bygninger og en række tekniske undersøgelser efter skudepisoden.

I skrivende stund er adgangen via Bygaden i Gammel Kalvehave afspærret for offentligheden, mens politiet arbejder på stedet.

Her har de især koncentreret kræfterne om en bestemt ejendom, hvor der for kort tid siden kom nye ejere. Naboerne fortæller, at der siden de nye ejere flyttede ind har været tæt trafilk på stedet. Borgere i området har haft mistanker om, at der er foregået prostitution i huset - en mistanke, som politiet da heller ikke vil afvise. 

- Det kan ikke udelukkes, at det også har noget med prostitutionsmiljøet at gøre, siger linjechef Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters politi til TV2 ØST.

Hundepatruljer ledte i haver

Politiet har efter skudepisoden været massivt tilstede i området, hvor der blandt andet er blevet ledt i haver med hundepatruljer efter mistænkte. 

Desuden skulle politibiler være kørt rundt i området og ledt efter parkerede biler.

Politiet har tidligere bedt vidner, der måske har set eller hørt noget, der kan forbindes med skudepisoden. Har du oplysninger, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.