¨

Nyt rockerklubhus i Vordingborg

Foto: TV ØST

Et nyt klubhus for rockere er muligvis på vej til Vordingborg. Det sker på trods af, at både Politi og Kommune har kæmpet en kamp for at holde rockerne ude.

Et gråt hus på Boulevarden i Vordingborg er muligvis et nyt klubhus for rockere. Flere rygter i byen har fået både politiet og Vordingborg Kommune til at holde ekstra øje med huset.

- Vi gør det, at vi offensivt besøger stedet. Jeg har en mand fra lokalpolitiet, der kører ned og henvender sig til lejerne i huset og spørger dem direkte, hvad de agter at bruge huset til, siger Ove Møller Nielsen, der er leder af Lokalpolitiet i Vordingborg.

Politiet bekræfter over for TV2 Øst, at den person, der har lejet sig ind i huset, har relation til rocker-bandemiljøet.

- Vi ønsker ikke rockere eller andre personer med relation til det kriminelle bandemiljø til at lave klubfaciliteter i vores kommune, siger Borgmester i Vordingborg, Henrik Holmer (A).

I Vordingborg eksploderede den rockerrelaterede vold i foråret. I marts blev en mand stukket ned, og det kulminerede efterfølgende i et masseslagsmål midt i Vordingborg mellem supportere til Bandidos og en gruppe østeuropæere.  Efterfølgende smed kommunen rockerne ud af deres klubhus på Algade 10 med den begrundelse, at der ikke måtte afholdes klubaktiviteter i huset. Nu ser det tilsyneladende ud til, at rockerne er ved at etablere sig 100 meter rundt om hjørnet.

- Efter de er blevet fjernet fra de steder, hvor de tidligere har været i Vordingborg, så kan vi jo mærke, at der har været et stærkt ønske fra deres side om at finde et sted, så de stadigvæk kunne være i byen. Det har vi så forsøgt at stoppe en stopper for sammen med kommunen. Og det er så måske ikke lykkedes fuldt ud, siger Ove Møller Nielsen.

TV2 Øst har forsøgt at få en kommentar fra lejeren af huset. Vi ville gerne vide, hvad han har tænkt sig at bruge huset på Boulevarden til. Lejeren har ikke svaret på vores henvendelse.

02:14 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App