Nyt hjem til rocker

I Vordingborg kommune har man flere gange forsøgt at sætte en stopper for udlejning af private boliger til rockerne. Men nu ser det til, at det er sket igen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De har før holdt til i Algade, senere på Boulevarden og nu frygter borgerne I Vordingborg, at Bandidos er ved at etablere sig på primulavej.

- Det er utrolig ærgerligt. Vi har jo opfordret borgerne gennem annoncer til ikke at leje ud til folk fra miljøet, men desværre er det ikke altid let at gennemskue, hvem der er medlemmer af Bandidos, siger Borgmester i Vordingborg, Henrik Holmer (soc.dem.)

Boligen er blevet lejet ud til en person med tilknytning til rockermiljøet, det bekræfter lokalpolitiet i Vordingborg i dag. Naboerne på vejen er utrygge over situationen, men ønsker ikke at kommentere på de nye naboer.

Udlejer vidste det ikke
Udlejerne forklarer i dag, at de ikke var klar over, hvem de har lejet ud til. De har lejet ud til en familie, som ifølge dem, var nogle søde mennesker.

- Sådan som jeg har fået sagen fremstillet, så har udlejerne faktisk udleveret nøglerne 14 dage før, fordi de godt kunne lide de nye lejere. Men når først lejekontrakten er underskrevet, kan vi som kommune ikke gøre noget. Så er det op til lejerne selv at få dem ud igen. Derfor håber jeg meget, at folk vil være ekstra opmærksomme, når de lejer ud, siger borgmesteren.

Lejer afviser rygter
Vi talte i dag med lejeren af boligen, der afviser at huset skal bruges til klubvirksomhed, da han er flyttet ind med familien. Han siger, at han ikke forstå de rygter der verserer, men han ønsker ikke at stille op til interview på grund af sin familie.