Morgentrafik glider trods busafløsning

I dag bliver 4000 togrejsende berørt af søndagens uheld, hvor et skib påsejlede Masnedsundbroen. Dagen er dog begyndt godt uden problemer trods ændringerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selv om dagen allerede har budt på ændringer for en del togrejsende, så ser det ud til, at det er gået godt med at få folk placeret i busser i stedet for tog.

Søndag aften sejlede det britiske fragtskib Karla C ind i Masnedsundbroen, og siden har al togtrafik været indstillet. Banedanmark meldte mandag ud, at der ikke kan køre tog over broen til i hvert fald onsdag.

Kan opstå forsinkelser

I mellemtiden bliver passagererne sat på busser mellem Vordingborg og Nykøbing Falster. Samtidig måtte DSB i går aflyse nogle afgange på Nordvestbanen, men det skulle der være styr på i dag.

Selv om det indtil videre forløber fint, må passagerer mellem Vordingborg og Nykøbing Falster dog forberede sig på, at der kan opstå forsinkelser.

- Baggrunden for, at vi har aflyst nogle tog nede fra Vordingborg, det er, at vi har 8 togstammer holdende ned i Nykøbing Falster, som ikke kan komme forbi, fordi broen er blevet påsejlet. Vi har kørt busser på strækningen mellem Nykøbing Falster og Vordingborg, og det er forløbet fuldstændigt som planlagt her til morgen, siger Tony Bispeskov, der er trafikinformationschef i DSB.