Masser af oplevelser til kulturnat i Vordingborg

Vordingborg inviterer til åbent hus i aften. Kom til Kulturnatten med musik bands, skattejagt og en masse andre spændende aktiviteter for både voksne og børn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er altid en særlig stemning i Vordingborg by på Kulturnatten. Igen i år vil der være åbent hus mange steder, som normalt ikke er tilgængelige for offentligheden. Så tag hele familien med til et hav af oplevelser.

Butikkerne holder Open by Night

Kulturnatten betyder blandt andet, at de forskellige butikker vil have åbent til klokken 22. En aften, hvor byens gader vil summe af tilbud og sjove arrangementer.

Gå på skattejagt med flagermus

Også børnene kan glæde sig til spændende aften. Programmet byder nemlig på en skattejagt og en aldeles anderledes flagermusjagt i mørket. Kom og få malet ansigtet eller bliv underholdt af en masse sjove fortællinger.

Oplev live musik og sjov i byens stræder

De voksne og unge kan lade sig underholde af Penny Police stjernen og en masse andre bands.

Har man brug for lidt ekstra lommepenge, kan man komme forbi Vordingborg Bank og spille DEAL OR NO DEAL. På en sjov og hyggelig måde kan man vinde helt op til 1500 kroner - en oplevelse man ikke skal gå glip af.

Afslut aftenen i svømmehallen

Traditionen tro, er hovedtemaet ved Kulturnatten, at der åbnes døre til steder, man normalt ikke har adgang om aftenen. Så benyt lejligheden til afslutte natten med en tur i svømmehallen. Den har åben til klokken 24. Her vil der blive lavet saunagus og serveret frugt, kaffe, the og vand.

Afslut natten her og få en god start på weekenden.

Læs hele programmet for Kulturnatten her.

Kulturnatten sænker sig over flere byer

På samme aften kan du opleve kulturnatten i flere af regionens byer. Det gælder Kalundborg, Holbæk og Naksov.

Hver by har sit eget program for aftenen.