¨

Masnedsundbroen påsejlet: Togtrafikken indstillet

Foto: TV ØST

En coaster har tirsdag formiddag sejlet ind i Masnedsundbroen. Indtil videre er togtrafikken indstillet, mens bilerne fortsat kan køre på broen.

Togtrafikken mellem Sjælland og Falster er tirsdag formiddag indstillet på grund af en påsejling af Masnedsundbroen, oplyser politiet.

Broen er åben for vejtrafik. Det skriver Ritzau.

- Vi har fået anmeldelsen klokken 11.09 og er lige landet dernede. Jeg har fået at vide, at der skulle være tale om mindre skader, men indtil videre er togene lige holdt tilbage, indtil vi ved, hvad der er sket, siger Søren Østervig, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

Læs også: Masnedsund: Tekniske problemer forårsagede påsejling

Masnedsundbroen er tilsyneladende et udsat sted. I april blev broen også påsejlet. Her var det det engelske fragtskib Karla C, som på grund af tekniske problemer ramte broen. Togtrafikken blev indstillet, og først efter 3 dage var broen igen klar til at tage tog over sundet.

Læs også: Fragtskib rammer bro og stopper togtrafik evd Vordingborg

I september gjorde motorproblemer og kraftig vind, at en sejlbåd sejlede ind i broen, og i sidste uge var en tysk familie så uheldig at støde på grund ved broen.

Læs også: Sejlbåd sejlede ind i Masnedsundbroen
Læs også: Tysk familie trukket fri efter grundstødning

Politiet oplyser klokken 11.55, at coasteren kan sejle videre uden problemer, og at ingen personer er kommet til skade.

- Skibet er en coaster fra Holland, oplyser havnefoged Claus Christensen.

/ritzau/TV2 ØST

Kim Jensen fra Nykøbing F. optog videoen nedenfor af coasteren der selv trak sig flot og sendte den til redaktionen via www.tv2east.dk/sendvideo:

02:53 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App