¨

Lokalsamfund i sorg efter dødsulykke

Foto: TV ØST

En 31-årig lokal kvinde og hendes 9-årige søn mistede i fredags livet i en bilulykke nær Præstø. Lørdag blev de mindet.

En overhaling endte fredag fatalt for en 31-årig kvinde, da hun ville overhale en lastbil på Næstvedvej nær Præstø. Kvinden kørte nemlig frontalt ind i en modkørende bil. Både kvinden og hendes 9-årige søn afgik ved døden. Lørdag var der både lagt blomster og sat lys ved ulykkesstedet.


-Jeg så alle fem ambulancer, to brandbiler og politibiler og til sidst kom akuthelikopteren, siger Hanne Hilskov, der bor Næstvedvej 14.


Hun var vidne til ulykken fra sin havestue.


-Det er frygteligt sørgeligt. Specielt når der er børn indblandet, siger hun i dag til TV2 Øst.


I bilen havde den 31-årige kvinde yderligere tre børn. To af dem var hendes stedbørn, men det sidste var hendes søn. De tre børn og manden i den modkørende bil – en 28-årig mand fra Nordfalster – blev alle kørt til forskellige hospitaler.


- Status er nu, at de stadigvæk er indlagt på hospitalet. De er godt nok alle sammen uden for livsfare, men alle har jo fået skader af større eller mindre art, siger Anders Mikkelsen, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.


Politiet er nu i gang med at afklare de sidste omstændigheder bag ulykken. I mens har Præstø Skole iværksat deres sorgberedskab. På Præstø Skole gik den 9-årige dreng, der i går omkom. Eleverne på skolen skal nu informeres og tilbydes den hjælp, de har brug for.


-Man bliver jo ved med at være ked af det. Det er ikke noget, der bare går over, fordi vi nu holder en stund sammen mandag morgen. Det ved vi godt, så det skal vi også tackle. Der er både noget på en meget kort og en meget lang bane, siger Helle Justesen, der er skoleleder på Præstø Skole.


I lokalsamfundet gik tankerne til de efterladte.


-Man kan jo ikke lade være med at tænke på den stakkels familie. Det må jo være forfærdeligt, siger Hanne Hilskov.


02:23 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App