Lokale socialdemokrater: Vi forstår det ikke

Selv om de havde frygtet, at deres partifælle Martin Leider Olsen var død, så har socialdemokraterne i Vordingborg svært ved at forstå, at det nu står klart.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Mindeord og pressemeddeleser strømmer i øjeblikket ind fra partifæller, politikere og andre, der vil give Martin Leider Olsen deres sidste ord med på vejen.

Ved middagstid i dag tirsdag bekræftede Fyns Politi, at det var liget af Martin Leider Olsen, som torsdag blev fundet på Langeland. Også socialdemokraterne i Vordingborg, hvor Leider Olsen sad i byrådet for partiet og var 2. viceborgmester, er tynget af nyheden om deres kammerat.

- Fundet af Martins lig er en barsk kendsgerning, som vi hele tiden har frygtet, udtaler formand for Socialdemokraterne i Vordingborg,
Lise Lotte Møller i pressemeddelelsen.

- Vores tanker og dybeste medfølelse går til familien. Uvisheden om vores ven og kammerats skæbne har været ubærlig. Tomheden har naturligvis været værst for familien, som vi igennem hele forløbet har været i tæt kontakt med. Det er en gåde, hvorfor Martin har taget sit eget liv. På os virkede han i balance med sig selv og fuldstændig psykisk stabil. Hans forsvinden chokerede os, siger formanden og fortsætter:

- Martin efterlader et tomrum, som bliver svært at udfylde. Han var dygtig, flittig og vellidt af alle. Vi savner Martin. Fundet tvinger os til så småt at se fremad. Let bliver det ikke. Sorgen og spørgsmålet "hvorfor" gør det ikke lettere, lyder det fra Lise Lotte Møller.