Lig bliver formentligt identificeret tirsdag

Politiet vil formentligt tirsdag have et svar på, om liget af den mand, der torsdag blev fundet på Langeland, er Martin Leider Olsen fra Vordingborg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tirsdag bliver det højst sandsynligt opklaret, om det er liget af Martin Leider Olsen, der torsdag eftermiddag blev fundet på en strand på Langeland. Martin Leider Olsen, der er 2. viceborgmester i Vordingborg og socialdemokratisk medlem af byrådet, forsvandt mandag den 17. februar i år.

Hans bil blev efterfølgende fundet parkeret tæt på Storstrømsbroen, og derfor var meldingen fra politiet, at frygten var, at han var hoppet i vandet.

Torsdag dukkede så liget op af en mand på Bagenkop Strand, og undersøgelser tirsdag vil måske afgøre, om der er tale om Martin Leider Olsen.

- Der har i dag været foretaget et retsligt ligsyn, der har vist, at der ikke umiddelbart ligger nogen forbrydelse bag dødsfaldet. I morgen skal liget obduceres, og vi er selvfølgelig er opmærksomme på, at der kan være tale om Martin Leider Olsen, så vi har hans tandkort klar til at sammenligne med, siger politikommissær Lars Thede, sektionsleder ved Svendborg lokalpoliti.

Vandet besværliggør identifikation

Han tilføjer dog, at det langt fra er sjældent, at man tager tandkort i brug i den her type sager.

- Man skal ikke ligge ret lang tid i vandet, før man ikke ser så pæn ud. Nu har jeg selv set det lig, der er tale om her, og vi kan ikke med rimelighed sige, om der er tale om den ene eller anden person, så vi bruger tandkort til identifikationen. Men altså først i morgen kan vi sige noget om, hvorvidt det er Martin Leider Olsen eller en anden savnet person, siger Lars Thede.