Kendt filminstruktør søger statister fra Præstø

Manuskriptet ligger klar. Hovedrollerne er på plads, og filmen 'Ninna' er næsten finansieret. Men nu er instruktøren på jagt efter lokale statister.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den danske filminstruktør Fabian Wullenweber står bag serier som Badehotellet og Forbrydelsen samt en lang række populære spillefilm.

Og snart er hans navn at finde på spisesedlerne i landets biografer igen. Han står nemlig bag en ny film, der skal optages i Præstø. Filmen hedder Ninna og bliver vist i biograferne i julen 2018.

TV ØST har tidligere fortalt om, at Fabian Wullenweber vil bruge de lokale i byen til at stable projektet på benene. 

- Vi havde ligesom den her vision om, at det kunne være super fedt at lave en film om Præstø, fordi vi bor her selv, og vi elsker at være her. Og vi kunne ligesom se, at det er et område, der ikke så tit bliver skildret på film, sagde han dengang til TV ØST.

Holdet bag Ninna søgte desuden om hjælp til finansieringen via en crowdfunding kampagne, og lige siden er pengene næsten kommet i hus, efter TV 2 for nyligt har købt filmen.

Søger statister

Men lige nu søger instruktøren også statister fra Præstø til filmen.

- Vi leder efter alle slags mennesker i alle slags aldre. Alt har vi brug for. For det er Præstø, og der er masser af liv. Så det er for alle, der har lyst til at være med, lyder det fra Fabian Wullenweber.

Skuespillere som Peter Gantzler og Jesper Asholt er allerede castet til filmen. Det er filminstruktørens kæreste, Susanne Juhasz, der skal spille hovedrollen 'Ninna' i filmen. Det er desuden hende, der har skrevet manuskriptet. 

Sådan ansøger du

Hvis du selv drømmer om at kickstarte din skuespillerkarriere, så kan man søge om at blive statist i den populære filminstruktørs nye værk.

- Hvis man godt vil være statist, skal man sende en mail inden den 19. januar 2018, vedhæfte et billede og skrive tre linjer om alder og den periode, man kan deltage i, lyder forklaringen.

'Ninna' kommer i landets biografer i julen 2018.
'Ninna' kommer i landets biografer i julen 2018.
Foto: TV ØST

Ansøgningen sender man til casting@ninnafilmen.dk.

Optagelserne begynder den 12. februar og fire uger frem.