Indfødsretsudvalget udskyder Anita Pedersens sag

Anita Pedersens sag skulle have været oppe på et møde i Indfødsretsudvalget torsdag. Men punktet blev udskudt, så nu må hun igen vente på svar.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anita Pedersen fra Nyråd, som står til udvisning, skulle i dag have nyt om sin sag. 

Det fik hun ikke. 

For en måned siden fik Anita Pedersen inddraget sit pas og et uventet brev. Hun havde tilsyneladende været registreret forkert i 29 år som dansk statsborger. 

Årsagen er, at hendes thailandske mor og danske far ikke er gift, og derfor er hun i princippet ikke dansk statsborger. 

Men i dag, torsdag, skulle hendes sag have været oppe på et møde i Indfødsretsudvalget på Christiansborg - men punktet blev udskudt, så også det må Anita Pedersen vente svar på.

- Det er jeg mega chokeret over. Det skuffer mig da helt vildt, lyder det fra Anita Pedersen, da TV ØST leverede hende beskeden om udskydelsen. 

Mistet retten til dagpenge

quote Det er jeg mega chokeret over. Det skuffer mig da helt vildt

Anita Pedersen

Senest har Anita Petersen fået besked om, at hun ikke må modtage dagpenge.

Det absurde opstår ifølge hende, idet hun fra Udlændingestyrelsen har fået besked om, at hun skal søge dagpenge, mens hun venter på afklaring i sin sag.

- Men nu får jeg at vide, at jeg ikke må modtage dagpenge, fordi jeg ikke har nogen opholdstilladelse, selvom Udlændigstyrelsen sagde, jeg skulle søge dagpenge. Det giver ikke nogen mening, sagde Anita Pedersen til TV ØST dengang.

Næste møde i Indfødsretsudvalget er planlagt til den 27. april.