¨

Hundepension kimes ned af folk, der vil overtage Victor og Tøsen

02:16

I op til flere dage har to engelske bulldogs strejfet alene omkring i Mern ved Vordingborg. Trods en ihærdig indsats er det ikke lykkedes at finde hundenes ejer. Tilsammen har hundene en værdi på cirka 30.000 kroner, og derfor vækker det også undren, at ingen vil kendes ved de to hunde.

Ny Holmegaard Hundepension modtager mange opkald fra folk, der vil overtage de to engelske bulldogs, hvis ejeren fortsat ikke dukker op.

Mange menensker er interesseret i at høre, hvordan det går med de to hunde af racen engelsk bulldog, der onsdag blev fundet løbende frit omkring i Mern ved Vordingborg. Og ligeså mange er interesseret i at overtage hundene, hvis ejeren fortsat ikke melder sig.

Interessen for de to hunde har været så stor, at hundepensionen på deres telefonsvarer referer direkte til de to engelske bulldogs, og oplyser, at ejeren stadig ikke er fundet.

- Vi bliver kimet ned af personer, der vil høre, hvordan det går med hundene og af folk, der gerne vil ovetage dem, hvis ejeren ikke dukker op. Vi kan ikke besvare alle opkald. Vi skal jo også have tid til at passe de hunde, som vi har i pensionatet, fortæller Lone Larsen, ejeren af Ny Holmegaard Hundepension.

Ifølge Lone Larsen fra Ny Holmegaard Hundepension vil ejeren til Victor og Tøsen blive efterlyst i Dagbladet Sjællandske, og dukker ejeren fortsat ikke op, skal der findes et nyt sted til hundene.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App