¨

Håndboldstjerner kommer til Vordingborg

Foto: TV ØST

Lørdag den 13. oktober slår VU-hallen i Vordingborg dørene op for håndbold i særklasse. Kolding København håndbold møder HC Lovcen i Europa Cup kamp. Den lokale

Glæde i klubben

De har svært ved at få armene ned hos Sydsjællands håndboldklub, SHK. Men de har også meget at juble over. Det er nemlig ikke hver dag, at en lille klub trækker nogle af de helt store håndboldprofiler til deres klub.

-
Vi ser frem til at byde HC Lovcen og KIF Kolding København velkommen til EHF Cup kamp i Vordingborg. Os bekendt er det første gang at en så betydningsfuld kamp spilles på Sydsjælland, siger formand for SHK Jan Lindorff.

Hårdt arbejde betaler sig

Kenneth Nielsen er frivillig i håndboldklubben. Han står i spidsen for et venskabsnetværk. Sydsjællands Håndboldklub er venskabsklub med KIF Kolding København. Nu har KIF valgt at vise deres taknemmelighed overfor det hårde arbejde SHK har lagt i samarbejdet. Derfor har de tilbudt klubben at lægge bane til en af de store Europa Cup kampe. En chance som klubformand Jan Lindorff glæder sig over

- Vi får den her kamp, fordi vi er opmærksomme på, at vores klub hænger sammen af mange flere årsager end håndbold. Som klubmand varmer det mit hjerte at se, hvor langt vi er nået, og hvor engagerede vores frivillige er.

Ja tak til fart på

Klubben tøvede ikke med at sige ja, men nu skal der fart på. Klubben har under 14 dage til at skabe rammerne for topkampen. Det kræver, at man holder tungen lige i munden, men formanden er fortrøstningsfuld

- Vi skal have samlet sponsorer, promoveret kampen og solgt billetter. Kenneth og jeg har samlet en gruppe på 14 af vores medlemmer, som er gået ind i planlægningen. Siden har det stort set været arbejde i døgndrift. Vi vil gøre alt for at skabe et arrangement, der ikke før er set på Sydsjælland, siger Jan Lindorff.

Du kan også komme med

Billetterne kommer til at koste 100 kroner, og de kan købes på klubbens hjemmeside www.sydsjhk.dk fra på fredag. Inden kampen vil der være underholdning for alle håndboldentusiaster, hvor de selv kan komme på banen og prøve kræfter af med bolden.  Kampen bliver fløjtet i gang kl. 15 i VU-hallen i Vordingborg.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App