Endnu engang alt for meget fart på Farøbroerne

Hele syv biler blev taget med over 150 kilometer i timen på Farøbroerne søndag, selv om det kun er tilladt at køre 90 på strækningen. I alt blev 952 bilister snuppet for at køre for stærkt.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Selv om kontrollerne er hyppige, så var der endnu engang mange bilister, der kørte med alt for høj fart over Farøbroerne søndag.

Her havde politiet stillet fotovognen op i fem en halv time, og hele 952 bilister ud af de 4110, der passerede, kørte for stærkt, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Fartbegrænsningen på strækningen er 90 kilometer i timen, men det blæste flere altså højt og flot på, og nogen endda med en fart markant over det tilladte.

Syv bilister kørte over 150 km/t

Syv bilister blev taget med en hastighed højere end 150 kilometer i timen, hvilket giver en betinget frakendelse af kørekortet.

I alt 154 personer får et klip i kortet efter kontrollen.

Politiet har flere gange påpeget, hvor farligt det er at overskride hastigheden og har tidligere kun haft hovedrysten tilovers for bilister, der kører så meget for stærkt over broerne, der ikke har noget nødspor.