Bro spærret for trafik - men infotavle kommer 200 meter efter omkørsel

Store Stegebro er spærret for trafik, men den gule infotavle kommer først efter omkørslen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Du er på vej mod Stege Storebro på Møn, men bliver mødt af et gult skilt, der får dig til at tænke: Hov, broen er spærret. 

Du fortsætter forbi skiltet og spejder efter en omkørsel, men du finder den ikke, for skiltet er placeret efter den vej, du skulle være drejet ned af.  

På skiltet står der, at Stege Storebro er spærret fra den 20. september til den 9. oktober mellem 22:00 og 04:30, fordi den skal renoveres.

I den forbindelse har Vejdirektoratet opsat gule infotavler på strækningen, som skal dirigere trafikanten den rigtige vej udenom. Problemet er bare, at den gule infotavle kommer 200 meter efter omkørslen.

Artiklen fortsætter under kortet.

En fejl, som Vejdirektoratet er blevet gjort opmærksom på.   

- Vi får et skilt sat op, så det kommer til at passe. Vi får det tilrettet, så omkørslen kommer mere naturligt, når man møder det, siger Ingeniør i Vejdirektoratet Hans-Åge Cordua.

I tidsrummet mellem 22:00 og 4:30 er broen totalspærret. Hvorfor skiltet, der skulle have guidet dig sikkert udenom via en omkørsel syd og vest om Stege Nor, er placeret der til at begynde med, har det ikke været muligt at få oplyst.

Men Vejdirektoratet oplyser, at det bliver tilrettet hurtigst muligt.

- Jeg går ud fra, at det bliver rettet op fredag, fortæller Hans Åge Cordua.  

Afspærringen skyldes, at Vejdirektoratet skal udføre vedligeholdelsesarbejde i form af malingsreparationer af broens klapfag.