¨

69-årig kvinde udsat for hjemmerøveri

00:27

I nat ved tre-tiden blev en 69-årig kvinde udsat for et røveri i sit hjem på Møllevej i Stensved - nær Vordingborg. To yngre mænd brød ind. De holdt kvinden fast, mens de gennemsøgte huset. Kvinden kom ikke til skade ved overfaldet, oplyser politiet. Tyvene forsvandt med en ring og et mindre pengebeløb.

Arkivfoto. Foto: TV ØST

1 af 2

En kvinde fra Stensved fik en grim oplevelse natten til torsdag, da røvere holdt hende fast, mens de gennemrodede hendes hjem for værdier.

Politiet efterlyser vidner, efter en 69-årig kvinde i Stensved ved Vordingborg blev udsat for et hjemmerøveri natten til torsdag.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden vågnede i sit hjem på Møllevej, da to ukendte gerningsmænd brød ind í hendes hjem. De holdt hende fast, mens de gennemsøgte hjemmet for værdier.

- Hun er ikke kommet fysisk til skade, men det er alvorligt, at man sådan bliver holdt tilbage af fremmede i sit hjem, fortæller vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Røverne fik fat i kontanter og en ring, inden de stak af.

Hjælp politiet

Politiet beder konkret vidner, der har lagt mærke til noget særligt i Stensved natten til torsdag, om at kontakte dem på telefon 1-1-4. 

- Naboerne har ikke bemærket noget, så vi vil meget gerne have fat i andre, der kan have set nogle mistænkelige personer eller køretøjer ved Vordingborgvej og Møllevej i Stensved, især mellem klokken tre og fire i nat, siger vicepolitiinspektør, Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Signalement

Gerningsmændene beskrives som:

  • Yngre mænd
  • Ca. 20-25 år
  • Mellemøstligt udseende
  • Begge spinkle af bygning og ca. 175-185 cm høje.
  • De var begge iført mørke hættetrøjer og cowboybukser og talte dansk med udenlandsk accent.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt politiet på telefon 1-1-4.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App