¨

62-årig faldet 6 meter ned gennem tag

Foto: TV ØST

En 62-årig man er fredag morgen kommet alvorligt til skade efter at være faldet 6 meter ned gennem et tag på en lade i Stege.

Fredag morgen er der sket en alvorlig ulykke på Basnæsvej i Stege. Klokken 8 faldt en 62-årig mand ned gennem taget på en lade og landede på betongulvet.

- Han er faldet 6 meter ned og er kommet slemt til skade. Han har fået en del brud - blandt andet på en arm, og så er der muligvis også nogle indre kvæstelser, siger Kenneth Pedersen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Den 62-årige er blevet fløjet til Køge Sygehus med helikopter. Han ejer landejendommen, hvor ulykken er sket og var ved atskifte tagplader, da han faldt de 6 meter ned.

Faldt 5 meter ned

I går torsdag var en 35-årig mand fra Herlufmagle ude for en lignende ulykke. Klokken 16 kørte politiet til Knagstrup Mark, hvor der var kommet anmeldelse om, at han var faldet 5 meter ned gennem taget på en lade.

Den 35-årige havde været i færd med at udføre tagarbejde, da ulykken skete. Han blev bragt til Rigshospitalet med lægehelikopter, og politiet kan ikke komme med oplysninger om hans tilstand. Sagen er overdraget til Arbejdstilsynet.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App