¨

50 millioner: Lottovinder fundet

Foto: TV ØST

En heldig Lotto-spiller vandt i aftes 50 millioner kroner. Vinderen har nu kontaktet Danske Spil og vedkommende har været i banken

Seneste nyt

Vinderen har været i banken, men ønsker stadig at være fuldstændig anonym. Danske Spil kan derfor ikke oplyse, om der er tale om en mand eller kvinde. Det eneste de kan fastlå er

- I 99 procent af tilfældene, hvor en en lottovinder har købt en kupon i en lokal kiosk, kan man formode, at der er tale om en lokalperson. Vi kan ikke hverken be- eller afkræfte noget. Men i tilfælde hvor en lottovinder har købt en kupon i en motorvejskiosk, kan det være svært at slå fast hvorfra i landet personen kommer. Men nu er der jo tale om en lille lokal kiosk, siger kommunikationsmedarbejder Morten Hedegaard fra Danske Spil.

Vinderen blev fundet i formiddags

Danske Spil er blevet kontaktet af vinderen tidligere i dag

- Ja vi kan bekræfte at vinderen har kontaktet os. Men vedkommende ønsker at være fuldstændig anonym. Så vi kan ikke fortælle noget lige nu, siger kommunikationschef Thomas Rørsig fra Danske Spil.

Svimlende gevinst

50 millioner kroner. Det vanvittige beløb er vundet på en Lotto-kupon købt i Boulevard Kiosken i Vordingborg.

Det står klart, efter Superpuljen på 92 millioner kroner blev udløst onsdag aften sammen med førstepræmiepuljen på syv millioner kroner. To heldige spillere vandt de imponerende beløb, og det betyder næsten 50 millioner kroner til spilleren, der har købt sin nu værdifulde papirlap i Vordingborg.

Fortsat spænding

Hele byen taler i dag om den store lottogevinst, og facebook vrimler med opdateringer om, hvordan borgerne vil bruge pengene, hvis de 50 millioner kroner var deres.

Kioskejeren har endnu ikke haft besøg af den heldige lottomillionær.

- Der har da været folk forbi, men det er primært den interesserede presse, griner Flemming Kristiansen.

Han er dog sikker på, at der kommer flere forbi, når folk får fri fra arbejde.

Mange besøg

Kiosken var godt besøgt til morgen.

- Ja vi åbnede kl 7, og der har allerede været mange og få tjekket deres kupon. Der har nok været en 10-15 stykker forbi i løbet af den første time. Men vinderen er ikke dukket op endnu, siger Flemming Kristiansen.

Klar til vinderen

I den lille kiosk er Flemming Kristiansen blevet rustet til mødet med vinderen. Han har til morgen haft besøg af en konsulent fra Danske Spil, der har sat ham ind den kommende proces.

- Vi har fået det store gavekort, hvor der står, at den store præmie er vundet her hos os. Vi taler om, hvad jeg skal gøre hvis vinderen dukker op. Men jeg tror det bliver en spændene dag, siger Flemming Kristiansen.

Travl onsdag

Han fortæller, at der har været travlhed onsdagen igennem på grund af den store pulje i onsdagslotto.

- Jeg er blevet lovet vin og otte dages ferie, hvis jeg kunne lave den rigtige, så vi har lov at håbe, at det er en af dem, tilføjer Flemming Kristiansen.

 

06:00 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App