33-årig mand ryger 10 måneder i fængsel for salg af stoffer

En omfattende efterforskning om salg af ulovlige stoffer i Vordingborg-området har fået sin afslutning. I alt er 10 personer blevet dømt i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag formiddag fik et flere måneders langt efterforskningsarbejde foretaget af afdelingen for Organiseret Kriminalitet endelig sin afslutning.

Her blev den formentlig sidste dom i sagen nemlig afsagt i dag ved Retten i Nykøbing Falster, da en 33-årig mand fra lokalområdet var for retten.

Han blev idømt 10 måneders ubetinget fængsel i hovedsagen for indkøb af cirka 300 gram amfetamin i Vordingborg og Udby delvist med henblik på videreoverdragelse.

Anklager: Sagen sender et signal

- Det er en fornuftig sag, fordi der er blevet efterforsket salg med amfetamin og hash i Vordingborg, og sagen er dermed med til at sende et signal til dem, der handler med ulovlige stoffer, siger Skipper Pelle Falsled, specialanklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

De øvrige domme i sagen er ifølge Politiet afsagt af Retten i Nykøbing Falster i perioden mellem den 21. april og den 3. oktober i år. Her blev straffene udmålt til mellem 40 dages fængsel og 2 år og 3 måneders fængsel. Et par sager er dog afgjort med bøde.

I alt er 10 personer ifølge specialanklager Skipper Pelle Falsled blevet sigtet og dømt i sagen.