18-års fødselsdag endte med voldtægts-sag

En stor 18-års fødselsdagsfest endte i nat ulykkeligt. En 20-årig kvinde anmeldte at hun var blevet voldtaget på toilettet i forsamlingshuset i Borre på Møn.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet fik anmeldelsen klokken 3.25 natten til søndag, og da de ankom til forsamlingshuset på Møn, så var der rigtig mange mennesker samlet.

-Der er ifølge vores oplysninger tale om en 18-års fødselsdagsfest, fortæller vagtlederen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

Politiet har søndag afhørt kvinden og mener, at der er tale om voldtægt.

- Vi har en klar formodning om, at der er tale om voldtægt. Der er i hvert fald sket noget, som ikke burde være sket, siger Anders Mikkelsen, der er vagtchef i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet er nu i gang med at efterforske voldtægten, der ifølge den 20-årige kvinde fra København foregik på et toilet i forsamlingshuset. Der er lavet tekniske undersøgelser, og politiet skal nu i gang med at afhøre de mange gæster til fødselsdagen.

- Man må næsten tro, at nogen burde vide, hvem der har været der, og at der måske er nogen, der kender gerningsmanden. Det kan være ud fra nogle signalementer og ting og sager. Der ligger et større arbejde med at afhøre de unge, siger Anders Mikkelsen.