¨

Send et tip

Din viden og dine oplevelser er den vigtigste inspirationskilde for TV2 ØSTs nyhedsredaktion.

Derfor er du altid meget velkommen til at sende et tip, billeder eller foreslå en god historie.

Formularen her på siden er ment som en hjælp til, at huske at tilføje vigtige informationer, men du bestemmer selv hvilke felter du vil udfylde, og hvordan du vil præsentere dit forslag.

Du er også velkommen til at bruge formularen til at indsende ris og ros af vores udsendelser.

Hvis du ønsker at sende os video, skal det ske fra siden www.tv2east.dk/sendvideo Her kan du uploade alle former for video- og billedfiler.

Klik her hvis du ønsker at se hvilke andre måder, du kan kontakte os på.

Betingelser: Når du sender video eller billeder til os forventes det, at du også besidder rettighederne til det sendte. Det er endvidere altid din pligt at sikre, at du er i besiddelse af de fornødne rettigheder til at offentliggøre materialet. Eventuelle erstatningskrav rettet mod TV2 ØST vil blive videresendt til den enkelte person, der måtte have krænket 3. parts rettigheder. Når du sender video og andet materiale til os, giver du TV2 ØST, TV 2 Regionerne og TV 2 ret til at anvende det tilsendte materiale tidsubegrænset på alle måder og i alle nuværende som kommende medier, herunder også i forbindelse med markedsføringen og demonstrationen af vores produkter. Dit materiale vil ikke blive solgt til tredjepart. Du bevarer ophavsretten og kan til hver en tid bruge og dele dit materiale i andre sammenhænge. Det er alene TV2 ØST, der afgør, om det tilsendte materiale anvendes eller ej.
Filer skal være mindre end 2 MB.
Tilladte filtyper: gif jpg jpeg png bmp pdf
CAPTCHA
Tak for tålmodigheden. Spørgsmålet er udelukkende for at forebygge spam.