Forårsvarmen vender tilbage: Sådan bliver weekendvejret

Det lidt ustadige vejr midt på ugen afløses til weekenden af tørvejr, solskin og op til 15 grader.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Med en frisk vind til kuling, der suser ind over landet fra vest med byger hist og her, så er de rigtige forårsfornemmelser nok væk for en stund.

Men det flotte og lune forårsvejr vender snart tilbage. Til weekenden får vi atter masser af solskin og op til cirka 15 grader.

Allerede i morgen tegner vejret faktisk fornuftigt med solskin hos de fleste fra morgenstunden, men flere skyer vil i dagens løb brede sig ind over landet vestfra - og så holder det kølige vejr ved med generelt 8-10 graders varme torsdag eftermiddag.

Fredag bliver det dog lunere og med solens hjælp kan man i de nordlige og østlige egne nå op på 13-14  grader, mens man mod syd og vest må belave sig på en mere skyet og lidt køligere dag, hvor der tilmed kan komme lidt regn.

Men til weekenden breder et højtryk sig ind over Mellemeuropa og det giver gradvist pænere vejr over Danmark.

Palmesøndag kan byde på masser af solskin 

Især søndagen, der jo som bekendt er Palmesøndag, ser rigtig flot ud med masser af solskin og temperaturer op til omkring 15 grader, men især ved Vestkysten risikerer man i den lune vestenvind også havgus rundt omkring.

Med den vestlige vind er det især i Østjylland og på Østsjælland, at man kan forvente det varmeste vejr - men solbrillerne kan roligt tages frem i størstedelen af landet.

Og weekenden skal sandsynligvis nydes. Selvom det endnu er langt ude i 'vejr-horisonten', så tyder meget på, at det bliver betydeligt koldere frem mod påske-ugen.