Dårligt net kostede dyrebare minutter

Det kostede dyrebar tid, da Claus Hansen forleden ville ringe efter brandvæsnet. Der var ingen mobildækning, så han måtte finde en anden telefon.

Tema: Store områder uden hurtigt internet - hvem gør noget?
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Claus hansen ville tirsdag eftermiddag slå alarm, da det brændte i Nørre Vedby Hallen. Men da han ringede op, nåede han kun lige at få forbindelse til vagtcentralen, før signalet forsvandt, og han blev afbrudt.

Det skriver folketidende.dk.

Måtte finde fastnet

Derfor måtte han bruge dyrebare minutter på at løbe over til Nørre Vedbys Skoles sfo, hvor han fik en pædagog til at ringe 112 fra en anden telefon.

TV2 ØST og P4 Sjælland har med Projekt IntetNet netop fortalt en række historier om dårlig mobil og internetdækning. Det ringe net påvirker både erhverv og private, men nu ser det altså ud til, at det også kan have langt mere alvorlige konsekvenser, og Lars Holse (DF), der er byrådsmedlem i Guldborgsund Kommune og selv bor i Nørre Vedby, forstår ikke, at forholdene stadig er så dårlige.

- Som medlem af Teknik og Miljøudvalget i Guldborgsund Kommune ved jeg, at der for 3-4 år siden blev givet tilladelse til at stille en sendemast op, den er bare aldrig kommet op, siger han til folketidende.dk.

Så slemt ud

Ilden begyndte formentligt i en fjerboldmaskine, og branden gik hårdest ud over omklædningsrum og cafeteria.

- Jeg var lige oppe og kigge i går aftes. Det ligner, at omklædningsrummene skal totalrenoveres, hallen var helt sodet til, og cafeteriaet så også slemt ud, sagde formand for Nordfalster FB, Peter Høy, onsdag til TV2 Øst.