¨

Pensioneret landbetjent i aktion

Foto: TV ØST

Store Heddinges pensionerede landbetjent Jørn Farø kom atter i funktion forleden, da han snuppede en bilist, der flygtede fra et færdselsuheld.

Store Heddinges pensionerede landbetjent Jørn Farø kom atter i funktion forleden, da han på sin cykeltur blev vidne til et færdselsuheld, hvor den ene part bagefter stak af.

Det lykkedes at opspore flugtbilisten og foretage en civil anholdelse. Men der skulle gå en hel time, før en patruljevogn dukkede op - og det imponerer på ingen måde Jørn Farø, skriver DAGBLADET Køge.

- Jeg havde jo set, at patruljevognen holdt nede foran rådhuset, så det kunne vel ikke tage mange minutter at køre de få hundrede meter, siger han.

Men den tidligere landbetjent og flugtbilisten kom til at vente i en hel time, inden politiet dukkede op med en patruljevogn.

Midt- og Vestsjællands Politi har ikke umiddelbart nogen forklaring på, hvorfor der skulle gå så lang tid, inden patruljevognen dukkede op, men de oplyser, at den kom kørende fra Ringsted og ikke fra den såkaldte politibutik i Store Heddinge.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App