Ny hal kan være på vej til Stevns

Stevns kommune overvejer at bygge ny hal i stedet for at bruge penge på at renovere Stevnshallen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der kan være en ny hal på vej til borgerne på Stevns. Forleden blev Stevnshallen diskuteret på byrådsmødet, og planerne om at renovere hallen blev sendt til tælling.

En analyse viser nemlig, at det ikke er hensigtsmæssigt at renovere Stevnshallen. Kommunen haft et rådgivende ingeniørfirma til at gennemgå hallen. Hvis hallen skal bringes op til et tidssvarende niveau, herunder sænke det nuværende store energiforbrug, så vil det koste omkring 12,5 millioner kr.

Det skriver Stevns Kommune i en pressemeddelelse.

Tager information til efterretning

Forvaltningen har beregnet, at der for et tilsvarende beløb kan laves en ny, moderne hal, der blandt andet indeholder cafeteriafaciliteter, og som vil være endnu mere energivenlig, end hvis hallen renoveres. Samtidig vil det store tomme rum på 225 m2 ovenpå den nye svømmehal kunne bringes i en stand, så det kan udnyttes til sports- og mødeaktiviteter - alt sammen indenfor samme beløbsramme, som det vil koste at renovere den gamle Stevnshal.

Det har kommunalbestyrelsen taget til efterretning og besluttede på mødet samtidig at tage Stevnshallen op igen i forbindelse med efterårets budgetforhandling.