Mand gik amok med flaske og knive ved tankstation

En 48-årig mand blev søndag aften så hidsig, at han smadrede både en bilrude og en butiksrude ved en tankstation på Stevns. Efterfølgende truede han flere personer med to store knive.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En episode på en tankstation på Kirkehøjen i Valløby på Stevns udviklede sig voldsomt søndag aften.

Klokken 21.54 fik politiet en henvendelse fra en skræmt kvinde, der havde forsøgt at tale en ophidset mand til ro i butikken på en tankstation. Han var tilsyneladende sur på en anden kvinde og et barn. Anmelderens indblanding ophidsede manden endnu mere, så han greb en flaske spiritus og løb efter kvinden ud på forpladsen.

Her slog den ophidsede mand flere gange spiritusflasken ned i forruden på kvindens bil med skade til følge. Butiksdøren blev låst af, men den ophidsede mand slog ruden i døren i stykker og gik truende ind i butikslokalet, hvor han pludselig truede flere personer med to store knive.

Anholdt udramatisk

Inden politiets kom til stedet var den truende mand gået uden for butikken, så politiet udramatisk kunne anholde manden, der var en 48-årig mand fra Køge. Han var i besiddelse af en kokkekniv og en brødkniv, som han havde truet andre med, og som han selv havde skåret sig på under sin fægten med kniven over for andre tilstedeværende. Den anholdte blev bragt til skadestuen til behandling for mindre snitsår og herefter anbragt i politiets detention.

Ingen ud over den anholdte selv kom til skade ved hændelsen. Politiet vil sigte ham for trusler på livet på grund af knivene, for hærværk mod anmelderens bil samt butiksdøren samt for overtrædelse af våbenloven.