¨

Gratis sommerlejr efterlyser børn

Foto: TV ØST

Foreningen Den Glade Sommerlejr mangler børn, som har lyst til at tage med dem på deres gratis lejr i juli.

Omkring 14-15 frivillige voksne har stablet den årlige sommerlejr i juli på benene for udsatte børn. Foreningen Den Glade Sommerlejr har dog svært ved at finde børn, som vil tage med på deres fuldt ud gratis sommerlejr. Det skriver Ekstra Bladet. 

Sommerlejren bliver afholdt for 28 børn fra syv til 10 år, der kommer fra familier med færre midler. I de senere år har det dog været svært for foreningen at samle tilmeldinger fra interesserede børn. Lige for tiden har foreningen samlet 20 tilmeldinger til sommerlejren, men der er stadig ledige pladser.

Og det undrer Inge Bækvang, at det er svært at tiltrække børnene. Hun er formand for Foreningen Den Glade Sommerlejr. 

- Jeg håber på med lidt hjælp fra pressen, at vi kan få fyldt op. For jeg nægter at tro på, at alle børn i Danmark kommer på sommerferie. Jeg tror på, at mange familier ikke har råd til en ferie. Og det kan de få hos os. Vi har plads til at glæde en masse børn. Det er nok snarere de voksne, som der skal tage sig sammen frem for børnene, siger Inge Bækvang til Ekstra Bladet.

Foreningen har søgt penge fra fonde, så børnene kan komme med uden betaling. Der er både penge til, at børnene kan blive indlogeret på Skovvængehuset, og at de kan få mad lavet af en kogekone. Feriekolonien ligger ud til stranden til Stevns, som børnene kan nyde, samtidig med at de kan tage på ture i skoven.  

Hvis man vil vide mere om arrangementet eller tilmelde nogle børn, kan man læse mere på foreningen hjemmeside her.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App