¨

Fund af håndgranat var legetøj

Foto: TV ØST

En kvinde fandt noget, der lignede en håndgranat i Rødvig. Men det viste sig at være en helt ufarlig legetøjshåndgranat, fortæller Midt- og Vestsjællands Politi

Det var på en parkeringsplads på Havnevej i Rødvig, at en kvinde fra Stevns torsdag klokken 15.26 opdagede en genstand, der lignede en håndgranat. Hun sendte et foto af den til Midt- og Vestsjællands Politi, som derpå kontaktede Forsvarets Ammunitionsudrydningstjeneste. Bomberydderne kunne dog ikke ud fra billedet afgøre, om der var tale om en ægte håndgranat.

Derfor tog politiet straks ud til stedet. Men på tæt hold kunne bomberydderne konstatere, at den heldigvis var ufarlig, da det var en legetøjshåndgranat i plastic. Dermed fjernede politiet den, så man undgik, at andre borgere ville blive bekymrede for den falske granat. 

Selvom "håndgranaten" i Rødvig viste sig at være uægte, har kvinden fra Stevns gjort det helt rigtige i at kontakte politiet. Det pointerer Carsten Andersen, som er kommunikationsansvarlig hos Midt- og Vestsjællands Politi. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App