Formand i Venstre på Stevns peger på Kristian Jensen

Formanden for Venstre på Stevns skriver i en mail, at de vil have Kristian Jensen som formand. Det er forkert, siger borgmester Mogens Haugaard Nielsen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Flere kommuneafdelinger i vores område har trukket deres støtte til V-formand Lars Løkke Rasmussen, og nu melder formand for Venstre på Stevns også klart ud. Han ser Kristian Jensen som formand. Det skriver Berlingske.

Venstres forretningsudvalg modtog mandag en mail fra Hans Peter Michaelsen, der er formand for Venstre i Stevns Kommune. I den skriver han, at de ikke længere peger på Lars Løkke Rasmussen som formand for Venstre. Han peger nu på Kristian Jensen.

Udmelding fra formanden er ikke korrekt, det siger borgmester i Stevns Kommune Mogens Haugaard Nielsen (V) til TV2 ØST. Han vil dog ikke kommentere på, om kommuneafdelingen på Stevns trækker deres støtte til Lars Løkke Rasmussen.

- Jeg vil selvfølgfelig ikke udelukke, at vi i den seneste tid har været splittet i vores gruppe. Men jeg vil ikke sige, at vi har trukket vores støtte. Det skal vi afgøre på et møde i aften, fortæller Mogens Haugaard Nielsen , borgmester, Stevns Kommune.

Mogen Haugaard Nielsen vil derfor ikke melde klart ud om de forsat vil støtte Lars Løkke Rasmussen før mødet i aften er overstået.

Mail fra formanden

Hvis man vælger at tro formanden for Venstre på Stevns, så ser han Kristian Jensen som formand, og det støtter resten af kommuneafdelingen op om. I mailen skriver Hans Peter Michaelsen:

- Jeg er overbevist om, at Kristian hurtigt kan samle Venstre igen, så vi kan få fokus på Venstres politiske projekt og arbejde os ind på regeringsmagten. Vi er Danmarks største og bedst organiserede parti. Når vi arbejder sammen i fælles sag er vi meget stærke, skriver Hans Peter Michaelsen i mailen til forretningsudvalget.

og fortsætter:

- Vi ønsker os alle et stærkt Venstre. Partiet og politikken er vigtigere end den enkelte person. Vi må alle være villige til at trække os, hvis vi personligt står i vejen for et stærkt Venstre.

Venstre i Stevns skal mandag aften afholde et møde for at diskutere situationen i Venstre og finde ud af, hvordan de kan få partiet tilbage på sporet. Men Hans Peter Michaelsen er sikker på, hvad udfaldet af mødet bliver.

- Hverken jeg selv eller bestyrelsen har tillid til at Lars fortsat kan lede Venstre og genvinde statsministerposten, skriver han.

Kommuner der har meldt ud

Der er nu i alt 4 kommuneafdelinger i vores område, der har meldt klart ud, at de ikke længere støtter Lars Løkke Rasmussen. Det drejer sig om: Lolland, Ringsted, Slagelse og Vordingborg.

3 kommuneafdelinger har også meldt ud, at de stadig ser Lars Løkke Rasmussen som formand for Venstre. Det er: Faxe, Guldborgsund og Holbæk.