Efterlyst mand fundet

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyste mandag formiddag en 75-årig mand, der var gået fra sin bopæl i Hårlev. Manden er nu fundet i god behold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

En 75-årig mand fra Hårlev på Stevns blev mandag formiddag klokken cirka 9.30 efterlyst af Midt- og Vestsjællands Politi.  

- Det er en ældre herre, som vi er bekymrede for ikke kan tage vare på sig selv. Han har forladt sit hjem i ukendt retning, fortalte Lasse Jensen, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST mandag formiddag. 

Nu er han fundet i god behold, skriver politiet på Twitter. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Det var mandens kone, der havde henvendt sig til politiet, fordi hun ikke kunne komme i kontakt med sin mand, efter han havde forladt deres fælles hjem i Hårlev. 

Svær eftersøgning 

Huset, som manden var gået fra, ligger i et tættere beboet område, hvor mange mennesker færdes på gaden. Ifølge vagtchefen var det derfor svært at eftersøge området med hunde.

- Hvis der er rigtig mange mennesker, kan vi ikke søge med hunde, da de så ville kunne få færden af alle mulige mennesker frem for ham, forklarer Lasse Jensen.

Derfor håbede politiet på, at de ville høre fra folk, der kunne have set ham. 

- Når der er gået nogle timer, kan han teknisk set være gået i alle retninger og være nået langt.

- Vores bedste kort lige nu er at få befolkningen til at kigge efter ham. Det betyder ikke, at vi ikke søger, men vi vil meget gerne have hjælp fra folk. Så det er den stærkeste opfordring til at ringe ind til os, hvis man har den mindste mistanke om, at man kan have set ham, lød det  fra  vagtchefen, mens eftersøgningen stod på. 

Klokken cirka 13.25 mandag meddelte Midt- og Vestsjællands Politi, at man havde fundet manden i god behold. 


Nyhedsoverblik