43-årig mand er fundet igen

Både politiet, Forsvaret og Beredskabsstyrelsen leder tirsdag eftermiddag efter en forsvundet mand i Klippingeområdet på Stevns.

Manden er fundet igen
Clock16. apr 2021, kl. 11:01
Politiet oplyser på Twitter, at manden er fundet igen.

En 43-årige mand er natten til tirsdag gået fra sin bopæl i nedtrykt tilstand, og det har fået bekendte til manden til at kontakte politiet, som nu beder offentligheden om hjælp til at finde ham. 

- Vi fik anmeldelsen tidligt i morges, og så har vi forhørt os hos sygehuse, behandlingssteder og offentlig transport uden held, fortæller Martin Bjerregaard, der er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden forlod sin bolig på botilbuddet Brohøj i Klippinge på Stevns i nedtrykt tilstand og medbragte ikke sin mobiltelefon eller personlige ejendele.

Helikopter og drone i luften

Klokken 10 gik en egentlig eftersøgning efter manden derfor i gang, og mens politiets hunde leder på jorden, søger Forsvaret og Beredskabsstyrelsen i luften med henholdsvis en helikopter og en drone.

- Manden er ikke kendt for at gå hjemmefra, og derfor har det vakt bekymring, at han er væk, lyder det fra Martin Bjerregaard.

Manden forlod sin bopæl i Klippinge by mellem klokken 21 mandag og klokken otte tirsdag.

Politiet søger med hundepatruljer og helikopter i området omkring Brohøj i Klippinge, i Bøgeskoven ved Gjorslev og på Stevns Klint. De beder samtidig borgere om hjælp til at finde den savnede mand, blandt andet ved at søge i udhuse eller garager.

Signalement