Politi indstiller eftersøgning efter 39-årige Nicki

Efter tre dages intens eftersøgning efter den forsvundne 39-årige Nicki indstiller politiet nu arbejdet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

39-årige Nicki fra Sorø er ikke set siden søndag aften på sin bopæl i Sorø Midtby, og politiet har nu intenst søgt efter ham i flere dag.

quote Der er ikke sket noget nyt og vi har derfor stoppet den fysiske eftersøgning i dag

Tom Stysiek, politikommissær hos  Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Men da det ikke har ført til noget, har Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi torsdag morgen besluttede at indstille eftersøgningen.

- Der er ikke sket noget nyt, og vi har derfor stoppet den fysiske eftersøgning i dag. Vi har pt. ikke nogen relevante steder at søge, så vi afventer nu, at der skal dukke noget nyt op, evt. vidneudsagn eller lignende, der kan indikere, hvor han kan være set sidst, siger politikommissær Tom Stysiek.

Politi har ledt med helikopter, drone, dykkere og hunde

Politiet har ledt efter 39-åige Nicki både mandag, tirsdag og onsdag. Mandag ved 07.00-tiden var der to vidner, der gik sammen, som begge mener, de har set eftersøgte ved Sorø Sø.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Lind Foto

Derfor har politiet eftersøgning primært koncentreret sig om dette område.

- Nu har vi søgt der, hvor han er set sidst både med helikopter, drone, dykkere, både og hunde. Så vi føler næsten ikke, vi kan gøre mere i det område og så afventer vi om, der er nye områder, der dukker op og om der en chance for at vi kan finde eftersøgte.

FAKTA OM NICKI:

Søger vidner – opfordrer borgere til at tjekke deres skur

quote Vi kan ikke sige endegyldigt, hvad der er sket, før vi finder ham

Tom Stysiek, politikommissær hos  Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet har tidligere udtrykt bekymring over, hvad der er sket med Nicki. Ifølge politikommissær Tom Stysiek kan politiet dog endnu ikke fortælle, om de har en formodning om, hvad der er hændt Nicki:

- Vi kan ikke sige endegyldigt, hvad der er sket, før vi finder ham, siger han.

- Vi har fået nogle henvendelser, men desværre har det vist sig, at det ikke er Nicki, de har set.

Artiklen fortsætter under billedet.

 
  Foto: Lind Foto

Derfor søger politiet fortsat vidner eller oplysninger fra folk, der mener de har set eller hørt noget, der kan opklare, hvor Nicki befinder sig.

- Vi er særligt interesseret i at høre fra folk, der bor i Sorø-området, og hvis de har skure eller andre små bygninger, hvor det kan tænkes, at han befinder sig, må de gerne tjekke dem. Vi forventer, han er i Sorø, siger politikommissær Tom Stysiek.

Nickis bil har ikke været ude at køre umiddelbart inden hans forsvinden, og den står stadig på hans bopæl, oplyser politiet.