Ung mand skåret på hænderne

En ung mand fra Sorø er søndag indlagt til observation for hjernerystelse, efter at han lørdag aften blev udsat for et råt overfald af tre mænd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den 19-årige var tilsagt til et møde med en bekendt over for Shell-benzinstationen for at få talt ud om et mellemværende. Samtale var der imidlertid ikke meget af. Den bekendte var mødt op med to bredskuldrede fyre, og trioen gik til angreb på den 19-årige, oplyser politiet.


- Han fik sat en kniv for struben, blev forsøgt skåret i panden og blev skåret fire steder på hænderne, oplyser vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falster Politi.


Offeret blev også trampet i hovedet, og resultatet er blandt andet en flækket fortand. Motivet er ifølge politiet ret specielt: Den bekendte, der er 20 år, er meget vred over, at den 19-årige kender én, der er kæreste med den 20-åriges tidligere kæreste.


 


Tidligere truet


Tidligere på ugen skal den 20-årige angiveligt have truet den 19-årige med en donkraft. Politiet har ikke opsporet de to kraftigt byggede mænd, der deltog i volden, som skete ved 21.30-tiden.


 


20-årig anholdt


Til gengæld er den 20-årige blevet anholdt lidt før klokken seks søndag morgen.


Sigtelsen drejer sig om vold af særlig farlig og brutal karakter, og dommeren har besluttet at fængsle ham til 2. maj.


Manden har ikke appelleret afgørelsen til landsretten, men politiet kan først på eftermiddagen ikke sige noget om hans stillingtagen til sagen. Retsmødet blev holdt bag lukkede døre.


- Den forurettedes forklaring støttes af en række objektive fund. Han har blødt voldsomt, og der er sikret spor, siger vagtchefen hos politiet.


 


/ritzau/