¨

Ulven hyler i Sorø

Foto: TV ØST

Peter Belli gør comeback igen med et nyt album og turnerer lige nu land og rige rundt. Flere anmeldere kritiserer albummet, men i Sorø hvor rockens grand old man spiller i aften er der fuldt hus.

Det er 13 år siden Peter Belli sidst var på scenen for at præsentere et album. Det er stadig hans store kærlighed June, teksterne handler om, det er stadig rock der bliver spillet, men holdet bag Peter Belli er helt nyt.

”Underværk” hedder albummet. Men flere anmeldere mener bestemt ikke, at det er noget stort værk, de kritiserer teksterne for at være alt for unge og for ikke at matche den Peter Belli, vi alle sammen kender.

I Sorø, hvor han i aften optræder, bliver der dog langt fra kastet med æg. Her har billetterne været udsolgt i to måneder og gæsterne må i aften sidde tæt sammen for at få en plads til koncerten i det lille kulturhus i Sorø.

Publikum, der hovedsageligt repræsenterer en aldersgruppe på 45 + husker ham for de gamle dansk top-numre som ”Uden regning” og rockhits som ”Move on”, og de er spændte på at høre, hvad hans nye repertoire byder på.

Men mon ikke også et par gamle klassikere får sneget sig i aftenens to timer lange koncert?

02:36 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App