¨

Stationsbygning i Ruds Vedby er sat til salg

Stationsbygningen i Ruds Vedby er blevet sat til salg for 995.000 kroner. Foto: Boliga Selvsalg

Nu har man mulighed for at erhverve sig den gamle stationsbygning i Ruds Vedby. Bygningen er udbudt til 995.000 kroner.

Den gamle stationsbygning i Ruds Vedby i Sydvestsjælland er netop blevet sat til salg.

Det skriver Boliga.

Bygningen kan erhverves for den nette sum af 995.000 kr. For pengene får man blandt andet adgang til en stålhal, 149 boligkvadratmeter og et erhvervsareal på 144 kvadratmeter samt udsigt over banelegemet.

Ruds Vedby station er bygget i 1901 på Høng-Tølløse jernbane, men i 2002 ophørte betjeningen på stationen, der altså nu kan erhverves som privat bolig.

Normalt stopper Tølløsebanen ved stationen i Ruds Vedby. Men i øjeblikket kører der togbusser mellem Slagelse og Skellebjerg på grund af slidte skinner.  

Fra en halv mio. til fire mio. kr.
I øjeblikket er der 17 stationsbygninger, der er til salg rundt om i landet. Priserne veksler i pris fra 495.000 kr. for den billigste i Holeby på Lolland til 3.995.000 kr. for den dyreste, der ligger i Bogense på Fyn.

Det er en lang række nedlagte jernbanestrækninger rundt om i landet, som har givet liv til en ny type bolig, stationsbygningen, som adskiller sig væsentligt fra det traditionelle parcelhus.

Private kan nu bo i de gamle historiske bygninger, hvor der i mange tilfælde stadig er jernbanespor i baghaven eller en stor ventesal i stuen. Her kan man billettere sine gæster, når de bevæger sig fra zone 1 til zone 2.

Se stationsbygningen i Ruds vedby her.

Se den billigste stationsbygning, der pt. er udbudt i Holeby her.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App