¨

SSP-konsulenter vinder pris for arbejde med børn

Foto: TV ØST

Ud af 21 indstillede har SSP-konsulenterne Danny Hansen og Brian Nielsen fra Sorø Kommune vundet Benny Andersen Prisen for deres arbejde med børn.

Den 24. marts vandt Danny Hansen og Brian Nielsen fra Sorø Kommune en stor pris. Ud af 21 indstillede vandt de Benny Andersen Prisen og modtog signerede Snøvsen-bøger og 10.000 kroner.

Benny Andersen Prisen bliver givet til én, der ”yder ekstraordinær og succesfuld indsats for at forbedre vilkårene for et eller flere socialt udsatte børn i Danmark”, som der står på prisens hjemmeside.     

Danny Hansen og Brian Nielsen arbejder som SSP-konsulenter i Sorø Kommune, hvor de primært beskæftiger sig med børn, der er under 18 år. Prisen kom meget bag på dem, fortæller Danny Hansen.

- Vi vidste jo godt, at vi var nominerede, men turde aldrig håbe på, at vi ville vinde. Det er en stor anerkendelse af det stykke arbejde, vi har lavet de seneste 10-12 år, siger Danny Hansen.

I begrundelsen står der blandet andet: ” Danny og Brian er to ildsjæle, der arbejder døgnets 24 timer, med en kultur hvor de unge altid kan ringe til en af dem – uanset hvad klokken er. Det vil sige, at det for dem både er et job – og en frivillig indsats (med afsæt i deres professionalisme)”.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App