¨

Sorø sætter alle sejl ind

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Alle skal være med i Kommunekampen - dét gør de en dyd ud af i Sorø. Sundhedsambassadør Lotte Krogh hjælper både unge og ældre med at blive aktive deltagere

Det er ikke kun de voksne og teknologikyndige, som trænger til at komme op fra sofaen og ud at røre sig. Derfor kæmper blandt andre Sorø Saints indædt for at få alle - høj som lav - med i Kommunekampen.


Vigtigt budskabSundhedsambassadør Lotte Krogh fra Sorø Saints går forrest kampen. I ugens løb har hun både besøgt skoleklasser og et aktivitetshold for ældre for at overbevise dem om, at de bidrage til at gøre Sorø sundere - og til at Sorø vinder konkurrencen.


- Jeg synes, det var vigtigt at få blæst budskabet ud til alle. Hvad angår de unge, så starter sundhed jo nede fra. Og de ældre var allerede aktive, men ikke en del af Kommunekampen, siger Lotte Krogh.


Endomondo deler vandeneStenlille Skole og aktivitetsholdet Fritidsfabrikken tog godt i mod Lotte Krogh og hendes budskaber om både at røre sig og kæmpe for kommunen. Men der var ingen tvivl om, hvem der var mest begejstrede for introduktionen til trackingteknologien Endomondo.


- De unge sad og hang lidt til at begynde med, men da jeg så nævnte, at de kunne bruge deres mobiler til at registrere den motion, de dyrker, så spidsede de pludselig ører. Kun tre ud af de godt 60 ældre kendte til Endomondo, siger Lotte Krogh, som nu skal finde ud af, hvordan de får de ældre på Endomondo.


Flere medlemmerTil dagligt arbejder Lotte Krogh i København. Møderne med de unge og de ældre er derfor foregået i de tidligere morgentimer, inden hun mødte på job. Det ekstra arbejde har dog allerede givet pote.


- Både de unge og de ældre var generelt positive og ville gerne deltage i konkurrencen. Jeg kan også se, at vores medlemstal på Endomondo er steget i denne uge. Jeg er ikke i tvivl om, at der er sammenhæng, siger Lotte Krogh.  


I næste uge besøger hun to klasser mere.


 
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App