¨

Smadret klubhus

Foto: TV ØST

Et samlingspunkt i ruiner. I løbet af natten blev klubhuset i Ruds Vedby udsat for groft hærværk.

Det var ukendte gerningsmænd, der i nat trængte ind hos Ruds Vedby Idrætsforening og ødelage deres klubhus. Et klubhus som hele byen stod sammen om at bygge, og som nu er totalt smadret.

- De har smadret hele vores køkken, vores fællesrum, vores kiosk. De har stjålet vores bolde, det eneste de ikke har ødelagt er fodboldbanerne, siger Martin Pedersen, der er seniorformand for Ruds Vedby IF.

Det er langt fra første gang, der er problemer med hærværk i Ruds Vedby. Gennem den seneste tid er der flere steder i byen blevet udøvet hærværk. Foreningens medlemmer er frustreret over, at hverken politiet eller kommunen gør noget ved gerningsmændene.

- Der er nogle mennesker i byen som opfører sig på en måde, vi andre ikke kan acceptere, og jeg ved, at mange instanser prøver på at gøre noget, men jeg synes, bare det går for langsomt, fortæller Brian Dahlin, som er formand for Ruds Vedby IF.

Sorøs borgmester mener, at der er samarbejdsvanskeligheder mellem kommunens SSP- medarbejdere og politiet.

- Jeg fik for et par dage siden et opråb fra mine medarbejdere, og det har jeg bragt videre til politiet, fordi man følte sig lidt magtesløse, siger borgmester Ivan Hansen (S).

02:32 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App