Politiet søger vidner til dobbeltdrab i Sorø

Politiet søger vidner til et formodet dobbeltdrab på to voksne mænd i Sorø tidligt lørdag morgen. Politiet eftersøger vidner til sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der ligger efter alt at dømme et dobbeltdrab forud for den bilbrand, hvor to mænd omkom tidligt lørdag morgen.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi lørdag eftermiddag.

Sagen startede kort efter klokken fire lørdag morgen, hvor en bilbrand ved en grusgrav ved Sorø Køretekniske Anlæg blev anmeldt.

I den overtændte bil fandt brandvæsenet imidlertid de jordiske rester af to personer, som politiet går ud fra er voksne mænd.

Politiet oplyser, at de tekniske undersøgelser har fastslået, at der ikke ligger et uheld til grund for branden, og beder offentligheden om hjælp til at klarlægge, hvad der er sket forud for branden. De beder derfor alle, der har passeret på Kalundborgvej i tidsrummet mellem 03.00 og 04.15 lørdag morgen henvende sig til politiet – især hvis de har bemærket mistænkelige køretøjer omkring det køretekniske anlæg.

Lørdag eftermiddag begyndte obduktionen af de to mænd, men der kan gå flere dage inden og politiet kan fastslå deres identitet. På nuværende tidspunkt kan de heller ikke sige noget nærmere om dødsårsagen eller om motivet for det formodede dobbeltdrab.