Politi: Udbrændt bil med to døde betragtes som forbrydelse

Der er ikke en trafikulykke bag den brand i en bil, hvor to personer lørdag morgen blev fundet døde, fastslår politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Intet tyder på, at en trafikulykke var årsagen til den bilbrand, der tidligt lørdag morgen ramte Sorø.

To personer er efterfølgende blevet fundet døde i bilen, og politiet efterforsker nu sagen med stadig større intensitet.

- Vi kan endnu ikke sige meget om årsagen til dødsfaldene, men et færdselsuheld er udelukket, og vi efterforsker lige nu bredt for at opklare omstændighederne ved dødsfaldene, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.

Politiet har således udviddet afspærringerne omkring den brændte bil med omkring 200 meter, og betragter nu området som et gerningssted.

Bilen er totalt udbrændt

Bilen i brand blev fundet i brand lørdag morgen klokken 4.07 ved køreteknisk Anlæg nord for Sorø lige ved indkørslen til Ellegårdens Grusgrav.

Politiet arbejder lørdag formiddag på at gennemsøge hele området for spor med politihunde, ligesom kriminalteknikere fra Rigspolitiet undersøger den totalt udbrændte bil.

Kan ikke sige noget om de døde

Liget af de to afdøde blev kørt væk fra stedet af Falck omkring klokken 11.00 lørdag formiddag. Samtidig er beredskabsstyrelsen også på stedet – de har blandt andet rejst et telt over den udbrændte bil, og har udstyret teltet med både arbejdslys og elektricitet til politiet.

Politiet kan fortsat ikke sige noget om, hvem der er fundet i bilen, og ønsker på nuværende tidspunkt heller ikke at sige noget om alder eller køn på de fundne.