Omfattende jagt på drabsmand

En omfattende eftersøgning af gerningsmanden til et skuddrab i Vestsjælland søndag aften havde tidligt mandag endnu ikke givet resultat, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

En omfattende eftersøgning af gerningsmanden til et skuddrab i Vestsjælland søndag aften havde tidligt mandag endnu ikke givet resultat, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i Næstved.

En mand på 31 år blev søndag aften kort før klokken 21 dræbt med to skud fra et jagtgevær på klos hold. Manden blev ramt i brystet og hovedet og var formentlig død på stedet. Drabet skete på gaden foran den dræbtes bolig i Dianalund ved Sorø.

Ifølge politiet var der flere personer, der så, hvad der skete, og en række vidner er blevet afhørt.

Gerningsmanden flygtede sammen med to andre personer i en hvid Toyota Corolla, årgang 1994 med registreringsnummeret ZU 41 347, oplyser vagtchefen på politigården i Næstved. Politiet ved, hvem gerningsmanden er, men har endnu ikke pågrebet ham.

- Det er kun et spørgsmål om tid, før han bliver anholdt. Gerningsmanden er også fra lokalområdet. Vi kender endnu ikke omstændighederne eller motivet til drabet, men noget kunne tyde på, at det måske handler om jalousi. Vi kan udelukke, at episoden er banderelateret, sagde vagtchef Ehm Christensen søndag aften.

Mandag morgen siger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi dog til TV2ØST, at de ikke længere er overbevist om, at drabet handler om jalousi. Hvad politiets teori så går på, vil de dog ikke oplyse.