Navne på mistænkte frigivet i drabssag

Politiet har offentliggjort navnene på to af de tre mistænkte i drabssagen fra Dianalund. Det sker for at presse de mistænkte til at melde sig selv.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiet leder lige nu efter tre personer i forbindelse med drabet på en 33-årig søndag aften i Dianalund. Derfor efterlyser Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi efter 20-årige Louisa Conde Bech, 23-årige Janus Elleriis Malthe og en endnu ikke identificeret tredje mand.

- Der har været vidner tilstede, der har viden om både den nu afdøde og ekskæresten. Derfor føler vi os rimeligt sikre på, at vi leder efter de rigtige, siger Vicepolitikommissær Marianne Roed fra Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi til TV2ØST.

Den 33-årige blev søndag aften kort før 21 for øjnene af flere vidner på gaden skudt to gange i hovedet med et jagtgevær. Lige siden har politiet jagtet en hvid Toyota Corolla fra 1994 med registreringsnummeret ZU 41 347.

Ifølge Marianne Roed er de tre i bilen identiske med den 33-åriges ekskæreste Louisa Conde Bech, hendes nye kæreste Janus Elleriis Malthe og en tredje, der stadig er ukendt. Motivet er ifølge politiet en blanding af jalousi, brud på nogle æreskodekser og noget gæld.

Ved at offentliggøre navnene håber Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi at få de tre til at melde sig.

- Vi håber, de kontakter os. Ellers så er vi jo nødt til at træffe vores forholdsregler, hvis vi møder dem på gaden. For vi ved jo, at der er skudt med et jagtgevær, siger Marianne Roed til TV2ØST.

Louisa Conde Bech beskrives som 175cm høj, kraftig af bygning uden at være fed, mellemlangt lyst hår, piercet flere steder i ansigtet og iført korte, lyse benklæder og lys, kortærmet trøje.

Janus Elleriis Malthe beskrives som ca. 180 cm høj, muskuløs, lyst og lysebrunt kort hår og iført t-shirt og bukser.

[video:video_mangler:090817_drab_dianalund.flv]

Drabet fandt sted på Engtoftevej i Dianalund: