Kræftramt donerer til Haiti (Video)

I Sorø har kræftsyge Mogens B. Andreasen netop doneret 50.000 kroner til Læger Uden Grænsers indsats i det katastroferamte Haiti. Derudover sætter han også 25 nepalesiske lærredsbilleder til salg.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Jordskælvet i Haiti har fået rigtig mange danskere til at donere penge til det katastroferamte område. 64-årige Mogens B. Andreasen er lige nu i kemobehandling for lungekræft og han forventer ikke at leve mere end et par måneder endnu. Den dødelige sygdom har fået ham til at gøre en sidste god handling.

- Jeg kommer lige fra et sted, hvor det vrimler med læger. Og man kunne bare række hånden ud og få. Dernede får de jo intet, siger Mogens B. Andreasen.

Mogens B. Andreasen valgte derfor at donere 50.000 kroner til Læger Uden Grænsers indsats i Haiti. Men de 50.000 kroner er ikke det hele. 25 nepalesiske lærredsbilleder donerer han også til det gode formål. En lokal butiksejer i Sorø hjælper med salget.

Billederne er håndmalede og 150 år gamle. Priserne varierer fra 1500- til 4000 kroner. Med salget af billederne håber de på at kunne indbringe endnu 50.000 kroner.

- Den bedste medicin jeg over hovedet kan få er, at jeg kan gå i seng om aftenen i visheden om, at jeg har fået endnu en dag med indhold, som kommer andre til gode, siger Mogens B. Andreasen.

Billederne kan købes i butikken Ea Unique i Storgade 21 C i Sorø, telefonnummer: 57 80 83 10.

Pengene går ubeskåret til Læger Uden Grænser.

[video:video_mangler:100122_kraeftsyg_hjaelper_2.flv]