Kommunekampen forandrer Elvins liv

32-årige Elvin Klit har i årevis kæmpet for at komme ned i vægt. I dag er han sundhedsambassadør for Sorø Saints og har siden nytår smidt omkring 11 kilo.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

De plejede at sidde godt til, men nu er der god plads i Elivn Klits træningsbukser. Og badevægten bekræfter også, at Elvin er svundet ind siden nytår.

- Vægten viser 126 kilo. I alt har jeg tabt omkring 11 kilo. Så det er da en start, siger en storsmilende Elvin Klit.

Enkel opskrift
Elvins helseopskrift er enkel: Han er blevet en del af TV2 ØST's Kommunekamp.

- Jeg tænkte, at nu skulle der ske noget med vægten. Først opdagede jeg Klub Lev Livet, hvor jeg meldte mig ind, og kort tid derefter faldt jeg over Kommunekampen, fortæller han.

Siden da er Elvin Klit gået forrest som en af sundhedsambassadørerne for Sorø Saints. Sammen med sit hold stabler han motionsevents på benene og får andre nybegyndere ud at røre sig. Og så forbrænder han selvfølgelig også selv kalorier.

- Indtil videre har jeg mest holdt mig til at gå. Og jeg har gået ret mange kilometer efterhånden. Men konen har også overtalt mig til dans én gang om ugen. Og det får man sandelig også sved på panden af. Og så tracker jeg selvfølgelig kalorier samtidig, understreger Elvin. 

Sammenhold motiverer
Det er især det sociale aspekt af Kommunekampen, som virker motiverende på den 32-årige sundhedsambassadør.

- Det er dét, der holder én i gang hele tiden. Hvis ikke der var et sammenhold, man skulle ud at støtte, så var det jo meget nemmere at blive siddende i sofaen.

Elvins mål er nu at nå under de 100 kg. Han håber også, at mange flere vil få øjenene op for Kommunekampen.

- Det er bare om at komme i gang. Motion er slet ikke så svært – det er bare at sætte den ene fod foran den anden, lyder hans opfordring.

Kommunekampen løber frem til 31. maj 2013.