¨

Knivrøver meldte sig selv – nu har han fået sin dom

Sådan så der ud ved Netto på Norgesvej umiddelbart efter røveriet. Foto: René Lind - Lind Foto

En røver truede sig i midten af oktober til et kontantbeløb i Netto i Sorø. Torsdag fik han en straksdom på ni måneders fængsel.

Klokken 21.08 den 13. oktober trådte en hætteklædt mand ind i Netto på Norgesvej i Sorø. Her truede han kvinden bag kassen med en kniv og fik udleveret en mindre kontantbeløb.

Efter røveriet blev manden efterlyst af politiet – først med et signalement, og derefter offentliggjorde politiet en video af røveriet.

VIDEO: Manden fik udleveret kontanter ved kassen efter at have truet med kniv. 

00:45 Luk video

Sagen løste dog sig selv, for onsdag i denne uge, den 30. oktober, indfandt den mistænkte sig på politistationen i Roskilde og meldte sig selv – og så gik det ellers stærkt.

Torsdag fik røveren en straksdom på ni måneders fængsel, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport. Den dømte mand blev sendt til afsoning med det samme.

Røveriet udløste en større politiindsats ved Netto i Sorø. En stor del af butikkens parkeringsplads blev spærret, mens politiet arbejdede på stedet. Også togtrafikken blev kortvarigt påvirket, da politiet mistænkte, at røveren var stukket af til fods i retning mod Sorø Station.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App