Ekskæreste jages i drabssag

Politiet mener, at 33-årig mand blev dræbt af sin ekskæreste og hendes nye kæreste med to skud fra et jagtgevær på klos hold. Intens jagt på hvid Toyota.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det var formentlig en cocktail af forskellige motiver, der søndag aften udløste skuddrabet på en 33-årig dansker i Dianalund ved Sorø.

Det mener politiet, der fortsat jager de tre personer, der blev set stikke af fra gerningsstedet ved den dræbtes bolig i en hvid Toyota Corolla fra 1994.

- Det er tilsyneladende en blanding af jalousi, brud på nogle æreskodekser og noget gæld, der har motiveret drabet, siger efterforskningsleder Johannes Skree Lassen fra Sydsjællands - og Lolland Falsters Politi og fortsætter:

- Vi formoder, at de tre personer i bilen var den dræbtes ekskæreste og hendes nye kæreste, der nok trykkede på aftrækkeren. Den tredje person har vi ikke identificeret, men alle tre er omtrent jævnaldrende med den dræbte.

Politiet opfordrer trekløveret til at melde sig selv.

Drabet skete søndag aften kort før kl. 21, hvor gerningsmanden for øjnene af flere vidner på gaden skød det 31-årige offer i brystet og hovedet, så han døde på stedet.