¨

Daginstitutioner kan få løbecykler bragt til døren

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

Sorø BMX klub tilbyder nu at levere løbecykler og cykelbane ud til alle daginstitutioner i Sorø Kommune.

Alle børnehaver og vuggestuer i Sorø Kommune kan nu få bragt såvel løbecykler som cykelbane ud til deres daginstitution.

- Strider aktiviteterne er målrettet børn i alderen halvandet til fem år og giver dem muligheden for at udfordre og udforske egne evner på cyklerne. Leg, fart og balance bliver blandet til en rigtig sjov aktivitet for børnene, skriver BMX klub, der står bag tilbuddet, i en pressemeddelelse.

BMX klub udlåner aktiviteterne, 10 striderbikes og bane, for en dag - og daginstitutionen Villa Villakulla har som de første takket ja til at prøve det af.

- Det har været en rigtig god oplevelse at se, hvor begejstret alle børnene, lige fra vuggestuealderen til de kommende skolebørn, var for at køre på Strider Bikes. Børnene lærte gradvist at følge banen og dens forhindringer, deres koordineringsevne, krydsbevægelser og balance blev udfordret, og de syntes samtidig, at det var sjovt! Hvilket er den bedste måde at lære på, siger Betina Stavad Andersen, som er leder af Villa Villakulla.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App