¨

Brandeksperter fra København skal undersøge brandtomt

Foto: TV ØST

Politiet fortsætter undersøgelserne af et nedbrændt hus i Dianalund. I dag skal brandteknikere fra København undersøge huset.

Politiet er stadig ikke klar med en forklaring på, at et næsten nybygget hus i Dianalund forleden brændte ned til grunden.

2 børn og deres mor blev vækket af en røgalarm, og fik reddet sig i sikkerhed – men huset stod ikke til at redde.

Lokale teknikere fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har allerede undersøgt det nedbrændte hus, men i dag skal eksperter fra København gøre endnu et forsøg på at finde brandårsagen.

Det skriver Ekstra Bladet.

Kigger bredt efter brandårsag

- Vi kigger bredt. Det kan være alt lige fra, at der er nogen, der har været inde, til en ulovlig el-installation, til at det er et hændeligt uheld. Og det skulle vi gerne, både af hensyn til dem, der bor der, af hensyn til forsikringen og af hensyn til det strafferetslige, have afklaret. Og det er jo en alvorlig ting, et hus, der brænder, siger Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse til ekstrabladet.dk.

Politiets teknikere har allerede afmonteret en del genstande fra huset – deriblandt en komplet dørkarm fra huset, der måske kan afsløre, om der er mærker fra et eventuelt indbrud.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App