Bil bragede ind i hus: Det kunne være gået grueligt galt

En bil i høj fart bragede kort efter midnat ind i et hus på Sasserbrovej ved Sorø.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Beboerne i et hus på Sasserbrovej ved Sorø fik sig i nat lidt af et chok. Lige efter midnat bragede en bil med høj fart ind i huset, og endte med fronten helt inde på badeværelset.

- Der kommer en bil kørende ad Skelbækvej og drejer ind på Sasserbrovej. Men den har alt for meget fart på, så føreren mister kontrollen. Han rammer et vejskilt, kører ind over en mark, rammer en parkeret bil og fortsætter ind i huset, fortæller Jesper Lovmand, der er vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters politi.

- Så der har været rigtig god fart på, siger han.

Føreren af bilen er en 47-årig mand fra lokalområdet. Han har tidligere været på kant med færdselsloven, for han har fået frakendt kørekortet, og har derfor slet ikke tilladelse til at køre bil. Efter uheldet stak både føreren af bilen og en passager af. Han blev dog kort efter opstøvet på sin adresse. Hverken han, passageren i bilen, eller beboerne i huset kom til skade.

- Det er jo superheldigt, at der slet ikke var nogen personskade. Det kunne jo være gået grueligt galt, siger Jesper Lovmand.

Umiddelbart var der ifølge politiet ikke grund til at tro, at føreren af bilen var påvirket. Men det kan endnu ikke udelukkes, oplyser de. Den 47-årige blev ikke anholdt kan nu se frem til et retsligt efterspil.