22-årig varetægtsfængslet for drabsforsøg i stationsby

En 22-årig mand er fredag blevet varetægtsfængslet for drabsforsøg begået i Stenlille i slutningen af maj.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 22-årig mand er fredag formiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger for drabsforsøg i forbindelse med et skyderi i stationsbyen Stenlille på Sjælland i maj.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi har taget en 22-årig mand fra Stenlille i en sag, der efter vores vurdering er banderelateret, siger Kim Kliver, politiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV ØST.

Anholdelsen af den 22-årige mand skete i forbindelse med en omfattende aktion mod bandemiljøet før sommerferien på Sjælland og øerne, hvor politiet rykkede ind flere steder.

En anden mand sidder allerede fængslet i sagen fra den 28. maj, hvor flere ukendte personer undgik kuglerne ved at søge dækning bag en parkeret bil på Stationsvej i Stenlille. Det fremgår ifølge Ritzau af anklagemyndighedens sigtelse.

Nægter sig skyldig

Anklagerfuldmægtig Chris Martinsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at den 22-årige mand, der blev anholdt torsdag, nægter sig skyldig i den sigtelse om drabsforsøg, der er rejst mod ham.

Sigtelsen omfatter også en mistanke om overtrædelse af straffelovens paragraf om besiddelse af skydevåben. Også her nægter manden sig skyldig.

Fredagens retsmøde blev af hensyn til politiets videre efterforskning holdt for lukkede døre.

Skyderiet fandt sted den 28. maj klokken 20.15 ud for Pizza Burger House på Stationsvej i Stenlille.